OLETKO VARMA?
Vaihdat toiselle sivustolle ja poistut tältä sivulta. Haluatko varmasti vaihtaa sivustolle ?
KYLLÄ PERUUTA
Käyttäjien arvostelut
Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet
Takaisin tuotteeseen
Kirjaudu sisään “Tilini” -osiosta kirjoittaaksesi arvostelun. Voit kirjoittaa arvosteluja vain meiltä ostamistasi tuotteista kirjautuneena.
Arvostelu (5)
Satu Varmennettu asiakas 26/10/2018
Ikä: 30-39 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Kuivuus Herkkä iho Akne

Ihanan kevyt. Minulla on pintakuiva ja herkkä akneiho. Eli oikea painajainen. Tämä imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Ja samalla kuitenkin akne pikkuhiljaa rauhoittuu. Ei tämä sitä toki yksin tee, mutta Paulan Calm tuotteet yhdessä ovat auttaneet selvästi.

4 0
Milka Varmennettu asiakas 30/06/2020
Ikä: 20-29 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Kuivuus Suurentuneet ihohuokoset Herkkä iho

Tämä on mukavan kevyt, kosteuttava voide. Imeytyy nopeasti eikä tee ärsyttäviä näppyjä sekaiholle. Iho ei tukkeudu, eikä tämä jätä naamalle sellaista rasvattua tunnetta. Sopi ihan hyvin meikin alle.

0 0
Elina Varmennettu asiakas 27/06/2020
Ikä: 20-29 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Rasvainen iho Mikä on iho-ongelmasi?: Suurentuneet ihohuokoset Komedot Herkkä iho Epätasainen ihon sävy Ihon kiiltely

PARAS PARAS PARAS. Kaikki kemialliset suojakertoimet joko herkistää ihon tai tekee pienen pieniä näppyjä..myös tämän merkin vastaavat, tämä mineraalinen ei. Rakastan. On myös vähiten rasvoittuva meikin alla mitä olen muita kokeillut. Tarpeeksi kosteuttava yksiltään kesäaikaan ainakin combo-iholle. Suosittelen testaan mini kokoa, niin tein itsekin. Talveksi ostoslistalla ehkä sama mutta kuivan ihon versio.

0 0
Pauliina Varmennettu asiakas 14/05/2020

Paras aurinkosuojatuote kasvoille jota olen käyttänyt! Koostumus on ihanan helposti levittyvää, minimaalinen vaalea sävy tuotteessa ei haittaa itseäni ollenkaan koska olen muutenkin todella vaalea. Tuote tuntuu kosteuttavalta mutta ei ollenkaan liian rasvaiselta ja toimii loistavasti myös paksumman meikin alla. Ei aiheuttanut ollenkaan herkkyyttä pintakuivalle aknesta toipuvalle iholleni. Tästä tuli uusi luottotuotteeni!

1 0
Ilona Varmennettu asiakas 01/05/2020
Ikä: 30-39 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Epätasainen ihon sävy Epätasainen ihon rakenne Finnit

Tuote imeytyy mukavasti, jättäen mattapinnan. Itse kuitenkin sain tätä käytettyäni kommentteja puolisolta, että näytän kalpealta. Jättää siis ihon melko vaaleaksi. Ehkä meikin alla voisi toimia hyvin.

0 0
Vastaa

Riina

Kiitos arvostelustasi! Kyseinen tuote sisältää fysikaalisen aurinkosuojafiltterin, joka sopii paremmin herkälle iholle. Fysikaalinen suoja ei imeydy ihoon vaan pysyy ihon pinnalla heijastaen pois UV-säteitä. Kyseisille filttereille on valitettavasti tyypillistä valkoinen väri, jonka vuoksi ne saattavat jättää ihon hieman valkean näköiseksi. Terveisin, Asiakaspalvelu.

Takaisin tuotteeseen
Jaa ystävälle

Jaa CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Oily Skin) ystäviesi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi sivustollamme. Jatkamalla sivujemme selausta hyväksyt evästeiden käytön.