OLETKO VARMA?
Vaihdat toiselle sivustolle ja poistut tältä sivulta. Haluatko varmasti vaihtaa sivustolle ?
KYLLÄ PERUUTA
Käyttäjien arvostelut
Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet
Takaisin tuotteeseen
Kirjaudu sisään “Tilini” -osiosta kirjoittaaksesi arvostelun. Voit kirjoittaa arvosteluja vain meiltä ostamistasi tuotteista kirjautuneena.
Arvostelu (2)
MR Varmennettu asiakas 06/02/2020
Ikä: 20-29 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Suurentuneet ihohuokoset Komedot Epätasainen ihon rakenne

Ihohuokoset ovat silminnähden pienemmät ja iho tasaisempi. Seerumin jälkeen oli hyvä kosteuttaa iho, kun ihohuokoset eivät näytä niin isoilta mitä yleensä kosteusvoiteen jälkeen. Hyvä yhdessä Skincityn ihonpuhdistussarjan kanssa. Riittoisa, yksi pumppaus riittää kerrallaan. Erinomainen sekaiholle. Imeytyy iholle tosi hyvin ja nopeasti.

1 0
Sarianna Varmennettu asiakas 06/02/2020
Ikä: 30-39 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Herkkä iho Akne

Ennen skincityn omaa sarjaa minulle suositeltiin toinen sarja, oon taistellut hormooni-aknen kanssa sen jälkeen ku jätin e-pillerit. Iho parani hieman, sitten tuli skincityn oma sarja ja halusin testaa muunmuuassa tätä tuotetta ja enkä oo katunut sitä. Tämä seerumi ja illalla vielä correcting second concentrate on tehnyt ihmeitä! Nykyään ei tuu muutakuin pientä näppylää (ei tulehtuneita akne koko naamassa). Olen pikkuhiljaa siirtymässä tähän sarjaan kokonaan!

1 0
Takaisin tuotteeseen
Jaa ystävälle

Jaa First Concentrate ystäviesi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi sivustollamme. Jatkamalla sivujemme selausta hyväksyt evästeiden käytön.