OLETKO VARMA?
Vaihdat toiselle sivustolle ja poistut tältä sivulta. Haluatko varmasti vaihtaa sivustolle ?
KYLLÄ PERUUTA
Käyttäjien arvostelut
Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet
Takaisin tuotteeseen
Kirjaudu sisään “Tilini” -osiosta kirjoittaaksesi arvostelun. Voit kirjoittaa arvosteluja vain meiltä ostamistasi tuotteista kirjautuneena.
Arvostelu (2)
Milka R. Varmennettu asiakas 06/02/2020
Ikä: 20-29 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Kuivuus Suurentuneet ihohuokoset Komedot Epätasainen ihon rakenne

Ei jätä ihoa öljyiseksi pesun jälkeen, mikä on ollut ongelma muiden esipesujen kanssa. Paksua tavaraa jota ei tarvitse paljoa kerralla. Iho näyttää kirkkaammalta jo ennen seuraavan putsarin käyttöä. Otan vakituiseen käyttöön.

0 0
Pia Varmennettu asiakas 23/05/2020

Täytyy sanoa, että yksi heikoimmista puhdistusbalmeista, joihin olen tutustunut. Jämäkkää ja hankala saada öljyisen muotoon. Ei tunnu irroittavan meikkiä kunnolla ja emulgoituu todella huonosti. Lisäksi miinusta alkoholista, joka jopa ärsytti ihoa. Halvemmalla saa parempaakin. Koostumus uusiksi!

0 0
Vastaa

Riina

Kiitos arvostelustasi! Ikävää kuulla, että et pitänyt tuotteesta. Olethan käyttänyt tuotetta niin, että levität sen ensin hieroen kuiville kasvoille, ja vasta sen jälkeen lisäät vettä, jolloin tuote sulaa, muuttuu maitomaiseksi ja on helppo puhdistaa iholta? Voit olla yhteydessä kosmetologeihimme, niin autamme sinua mielellämme uuden tuotteen valinnassa. Terveisin / Asiakaspalvelu

Takaisin tuotteeseen
Jaa ystävälle

Jaa Mellow Balm Cleanser ystäviesi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi sivustollamme. Jatkamalla sivujemme selausta hyväksyt evästeiden käytön.