OLETKO VARMA?
Vaihdat toiselle sivustolle ja poistut tältä sivulta. Haluatko varmasti vaihtaa sivustolle ?
KYLLÄ PERUUTA
Käyttäjien arvostelut
Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet
Takaisin tuotteeseen
Kirjaudu sisään “Tilini” -osiosta kirjoittaaksesi arvostelun. Voit kirjoittaa arvosteluja vain meiltä ostamistasi tuotteista kirjautuneena.
Arvostelu (2)
Matsku Varmennettu asiakas 28/06/2020
Ikä: 20-29 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Suurentuneet ihohuokoset Komedot Ihon kiiltely

Tuote kuivattaa ihoa erittäin paljon, laitan iltaisin ja aamulla kiristää ihoa. Olen käyttänyt viikon ajan ja lisää ihoon tullut pientä näppylää, luullakseni iho kuivuu pinnalta liikaa.

0 0
Vastaa

Riina

Hei, kiitos arvostelustasi! Salisyylihappo uudistaa tehokkaasti ihoa, jonka vuoksi muutamien viikkojen ajan käytön aloittamisesta iholla voi ilmetä tavallista enemmän epäpuhtauksia, sillä ihon alla olleet epäpuhtaudet nousevat nopeammin pintaan. Suosittelemme myös aloittamaan käytön ensimmäisten 1-2 viikon ajan joka toinen ilta, jotta iho saa tottua tuotteeseen. Jos tämä Liquid versio tuntuu sinusta liian kuivattavalta, suosittelen kokeilemaan tuotteen kuivan ihon versiota Skin Perfecting 2% BHA Lotion, jossa on sama pitoisuus salisyylihappoa, mutta kosteuttavampi koostumus. Terveisin, Asiakaspalvelu / Skincity.

Ella Varmennettu asiakas 28/06/2020

Tämä tuote on todella hyvä ja riittoisa. Vetisen koostumuksen ansiosta pienikin pullo riittää pitkälle! Auttaa super hyvin pitämään ihon puhtaana ja täsmähoitona myös pienentää finnejä nopeasti yön yli.

0 0
Takaisin tuotteeseen
Jaa ystävälle

Jaa Skin Perfecting 2% BHA Liquid ystäviesi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi sivustollamme. Jatkamalla sivujemme selausta hyväksyt evästeiden käytön.