OLETKO VARMA?
Vaihdat toiselle sivustolle ja poistut tältä sivulta. Haluatko varmasti vaihtaa sivustolle ?
KYLLÄ PERUUTA
Käyttäjien arvostelut
Haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet
Takaisin tuotteeseen
Kirjaudu sisään “Tilini” -osiosta kirjoittaaksesi arvostelun. Voit kirjoittaa arvosteluja vain meiltä ostamistasi tuotteista kirjautuneena.
Arvostelu (1)
Katja Varmennettu asiakas 09/03/2020
Ikä: 30-39 Mikä on ihotyyppisi?: Sekaiho Mikä on iho-ongelmasi?: Kuivuus Epätasainen ihon sävy Epätasainen ihon rakenne Ihon kiiltely

Levittyy vaivattomasti käsin ja sävy sulautuu kauniisti ihon omaan väriin. Ihonsävy ja huokoset tasoittuvat, mutta kasvot eivät kuitenkaan näytä liian meikatulta. Lopputulos on raikas ja luonnollinen, jopa hehkuva. Jättää ainakin oman ihoni hieman nahkean tuntuiseksi ja vaatii viimeistelyä puuterilla. Tuotteen tuoksu on hieman tunkkainen, mutta ei kuitenkaan kovin voimakas tai häiritsevä. Epäilen tuotteen myös olevan epäsopiva iholleni ja aiheuttavan tukkeumia. Hinta on myös mielestäni kohtalaisen korkea, jatkossa panostan saman rahan mieluiten laadukkaaseen sävytettyyn aurinkovoiteeseen.

0 0
Vastaa

Riina

Kiitos arvostelustasi! Ikävää kuulla, että tuote ei ole sopinut ihollesi. Olethan asiakaspalvelumme kosmetologeihin yhteydessä, niin autamme sinua mielellämme uuden tuotteen valinnassa. Terveisin, Asiakaspalvelu / Skincity.

Takaisin tuotteeseen
Jaa ystävälle

Jaa Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 ystäviesi kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme kokemustasi sivustollamme. Jatkamalla sivujemme selausta hyväksyt evästeiden käytön.